Op het internet is zondag een video verschenen waarop te zien is dat twee vrouwen aangevallen worden door een menigte. De vrouwen die gekleed zijn in mouwloze shirts en leggings zouden aangevallen zijn omdat de menigte de hun kleding te uitdagend vond.

Ziekenhuis in gesleurd
Op de video is te zien hoe een man -die vermoedelijk door zijn moeder tegen gehouden werd- probeerde om één van de vrouwen met zich mee te trekken. Na flink wat scheld en dreigementen richting de vrouwen lukte het één da vrouwen de menigte te ontvluchten. De andere vrouw werd een ziekenhuis in gesleurd waarna ze verplicht werd te zitten in een wachtkamer.

Niet de eerste keer
De video die mogelijk in de stad Taroudant opgenomen zou zijn. In Marokko is het niet de eerste keer dat het vrouwen en jonge meisjes die te uitdagend gekleed zouden zijn geïntimideerd of bedreigd worden. In het verleden zijn twee meisjes zelfs gearresteerd omdat ze te korte rokjes aan zouden hebben. Deze werden vervolgens wel vrij gesproken.

Update
Verschillende Marokkaanse media melden ondertussen dat het incident plaats zou hebben gevonden in Agadir. De vrouwen zouden zich hebben misdragen in het ziekenhuis waar ze ook personeel mishandeld zouden hebben. De vrouwen zouden in het ziekenhuis zijn om een toerist uit de golfstaten vergezellen. Ook zouden zij onder invloed zijn geweest.