Het verhaal van Khadija die naar verluidt werd ontvoerd, mishandeld, verkracht en getatoeëerd, heeft velen ontroerd in Marokko en daarbuiten. Fawez Zahmoul, een beroemde Tunesische tattookunstenaar, heeft aangeboden om de tatoeages te verwijderen die het lichaam van Khadija markeren.

“Als professionele tattookunstenaar wil ik alle tatoeages verwijderen die ze op haar lichaam heeft en ik zou graag zien dat jij mij helpt haar familie te bereiken”, schreef Fawez Zahmoul in zijn eerste bericht op zijn Facebookpagina.

Zaterdag publiceerde de Tunesische tatoeëerder een tweede bericht, waarin hij aangaf dat hij contact had gekregen met de familie van Khadija. “Ze heeft pijn en is volledig getraumatiseerd”, schreef hij, eraan toevoegend dat hij “zal proberen een oplossing te vinden om haar te laten komen (naar Tunesië) omdat haar familie erg arm is en ze in een afgelegen gebied in Marokko woont”.

Een andere versie van het verhaal

Ondertussen hekelden familieleden van de verdachten de beweringen van Khadija en brachten hun eigen versie van het verhaal naar buiten. Sprekend tot de Arabische online krant Soltana wezen zij de beweringen van Khadija af en verklaarden zij dat ze niet is gekidnapt, aldus Le Desk.

“Zij is degene die getatoeëerd wilde worden en haar ouders weten dat heel goed”, zei een van de ouders. “Als dit meisje was verdwenen na twee maanden ontvoerd te zijn, waarom vertelde haar vader dat dan niet aan de autoriteiten?”

Andere ouders zeiden dat ze het huis van haar ouders verliet uit eigen wil en dat iedereen weet dat ze “rookt, drinkt en drugs gebruikt”.

Donderdag moet Khadija voor de rechtbank verschijnen om haar verhaal te vertellen, allicht wordt er dan meer bekend over hoe het verhaal nou precies in elkaar zit. Voorlopig is dat dus nog even afwachten.