Twee vriendinnen van 18 en 20 jaar zijn in Jorf El Melha, in de buurt van Sidi Kacem het slachtoffer geworden van een groepsverkrachting.

Een Marokkaanse en Spaanse, waren net terug van een heerlijk verblijf in Ifrane toen ze hun reis richting het noorden begonnen. Aan de vakantie kwam door een verschrikkelijke gebeurtenis snel een eind, het tweetal besloot tijdens hun reis een lunchpauze in te lassen in Jorf El Melha. Daar werden ze aangesproken door een jongeman uit Douar Taakaa.

Hij bood hen een kopje koffie te gaan drinken op een plekje in de buurt. Hij profiteerde van hun zichtbare vermoeidheid en liet de vrouwen weten dat ze ook gebruik mochten maken van een verblijfplaats om de nacht door te brengen. Zij gingen hiermee akkoord en stapten bij de man in de auto. Later blijkt dat een grote fout te zijn.
Eenmaal aangekomen op de plek waar ze zouden verblijven kregen de slachtoffers met ontvoering te maken. Ze werden tegen hun wil vastgehouden en verkracht door vrienden van de ontvoerder. Zij waren daar ook aanwezig. Buren waarschuwden uiteindelijk de politie. De leider van de groepsverkrachters werd gearresteerd en ook andere betrokkenen konden in de kraag gevat worden.

De twee slachtoffers zijn overgebracht naar het provinciaal ziekenhuis van Sidi Kacem. Over hun toestand is niets bekend.