De Nederlander Pim Verbeek, die momenteel hoofdverantwoordelijke is van alle Marokkaanse jeugdploegen, is in België om zoveel mogelijk Marokkaanse talenten te overhalen om deel te nemen aan de Afrika Cup -17, die in april gespeeld wordt in Marokko.

Pim Verbeek, de hoofdverantwoordelijke van alle Marokkaanse jeugdploegen, is in België om zoveel mogelijk Marokkaanse talenten te overtuigen deel te nemen aan de Afrika Cup -17. Dat toernooi wordt van 13 tot 22 april in Marokko georganiseerd.
Verbeek zou vier talenten van Club Brugge op het oog hebben, zo meldt Mountakhab.net. Het viertal (doelman Oussayd Belkouch, middenvelders Anas Hamzaoui en Karim Essikal en aanvaller Younes Boudadi) staat volgens Mountakhab.net open om deel te nemen aan het toernooi. Verbeek zou al gesproken hebben met de Brugse technisch directeur Pascal Demaesschalk.
Verbeek, die in het verleden onder andere bondscoach was van Australië, is ook van plan om Anderlecht-middenvelder Bilal Jellal en AA Gent-verdediger Achraf Aachaoui op te roepen. De zestienjarige middenvelder Nabil Jaadi, die bij het tweede elftal van Anderlecht speelt, bevestigde zijn deelname aan het toernooi al.