FlyOrange is de nieuwe aanbieder van chartervluchten naar de luchthavens Nador en Al Hoceima in de Rif.

De oprichter, Abdeslam Zannoudi, en zijn team hebben jarenlange ervaring in de reisbranche en specifiek met vluchten naar deze luchthavens. De oprichter is, voor zover bekend, de eerste Riffijnse Nederlander die chartervluchten zal aanbieden naar zijn land van herkomst.
 
Begin 2018 heeft FlyOrange met succes  de eerste vluchten uitgevoerd naar Nador en Al Hoceima. Voor 23 februari 2018 staat de eerste officiële vlucht naar Al Hoceima gepland. Vanaf dat moment vliegt FlyOrange wekelijks op deze bestemming. Vanaf 19 juni 2018 wordt Nador toegevoegd als wekelijkse bestemming aan het vluchtschema. Voor het zomerseizoen heeft FlyOrange zelfs meerdere vluchten per week gepland naar Nador en Al Hoceima. De vluchten worden uitgevoerd door Small Planet Airlines. Deze onafhankelijke luchtvaartmaatschappij is sinds 2009 actief en is een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen in Europa.
 
FlyOrange meldt in een verklaring dat het zich voornamelijk richt op de Riffijnse-Nederlandse gemeenschap. Een groot deel van deze gemeenschap is afkomstig uit deze regio en reist met name in de zomer naar dit gebied voor familiebezoek en/of ontspanning. Citaat Abdeslam Zannoudi: “Onze klanten zullen naast de scherpe tarieven ook merken dat wij het begrip service en dienstverlening anders zullen invullen. Wij willen ten opzichte van andere aanbieders net dat stapje extra zetten om klanten een zo positief mogelijke vliegervaring te geven. Door onze achtergrond en ervaring kunnen wij goed inspelen op de wensen van de klant.”

13707730 1224845560880372 4567887773444787625 n