Munir El Haddadi wordt volgend seizoen mogelijk aan Ajax Amsterdam uitgeleend. De jonge Marokkaan, die dit seizoen slechts enkele minuten speeltijd kreeg bij FC Barcelona, heeft reeds met de transfer ingestemd.

Munir El Haddadi begon het seizoen heel goed. Hij werd door Spanje opgeroepen voor een interland tegen Macedonië en maakte indruk door de score te openen. Ook tijdens een daaropvolgend duel van zijn club tegen Elche maakte de jonge Marokkaan het winnend doelpunt.

Ondanks zijn goede resultaten werd hij in de laatste maanden niet meer door coach Luis Enrique opgeroepen en zelfs gedwongen om met het reserve team te trainen.

De aanvaller weet nu dat hij zijn plaats in het eerste elftal van FC Barcelona heeft verloren, met name door de aanwezigheid van topvoetballers zoals Messi en Suarez. El Haddadi zou als gevolg hebben ingestemd met een vertrek naar Nederland.
Volgens Nederlandse media gaat de transfer echter niet door, maar de Spaanse club heeft nog niet officieel gereageerd. De transferperiode is bovendien nog niet begonnen.