Mededeling voor de Marokkaanse publieke opinie

Ik, ondergetekende, Ibrahim Bouazatti, bezitter van de Marokkaanse nationaliteit met volledig burgerschap. Geboren in 1985, houder van de Marokkaanse identiteitskaart met nr. R312592 en residerend in Nederland.

Verklaar hierbij aan de Marokkaanse publieke opinie in Marokko en het buitenland het volgende:

Ik ben onschuldig en heb niets te maken met de roddels, leugens en beschuldigingen die onterecht werden geuit jegens mij.

Ik verkondig en verklaar hierbij aan iedereen dat ik een eerlijke en eenvoudige Marokkaan ben, enkel het goede wens voor mijn land,volk en Staat en hou me ver weg van de belangstelling.

Ik ontken ook elke mogelijke relatie of enig contact te hebben gehad met de genaamde “Abdelhamid Elmahdaoui” en/of alle andere betrokkenen bij de Riffijnse Volksbeweging.

Ik verklaar ook dat ik mij ver weg houd van politieke activiteiten en ook niet politiek actief ben. Ik koester mijn Marokkaans staatsburgerschap en ben onschuldig aan alle verzonnen beschuldigingen en de pogingen om mij te linken aan het separatisme.

Ik verklaar dat ik een eenvoudige Marokkaanse staatsburger ben en dit ook koester, en streef enkel naar het bereiken van een waardig leven zoals al mijn broeders mede-Marokkanen die in de Europese landen geresideerd zijn.

19/01/2018

20180119 164356