Diverse Marokkaanse media melden vandaag dat bondscoach Rachid Taoussi het helemaal heeft gehad met Montpellier middenvelder Younes Belhanda. De 22-jarige middenvelder zal voorlopig niet meer worden opgeroepen voor de nationale ploeg als hij zijn instelling niet veranderd

Belhanda speelde volgens de technische staf van de nationale ploeg een dramatische Afrika Cup en was met zijn hoofd niet bij de nationale ploeg.

Het is niet de eerste keer dat heren botsen. Belhanda was na zijn wissel tijdens de Afrika Cup 2013 kwalificatiewedstrijd tegen Mozambique (4-0) woedend op de bondscoach, maar kon op tijd in bedwang worden gehouden door assistent-bondscoach Walid Regragui. Belhanda bood achteraf nog wel zijn excuses aan bij de bondscoach.

Belhanda is niet de eerste speler met wie Taoussi problemen heeft. De Marokkaanse bondscoach kan het verder ook niet goed vinden met Adel Taarabt (QPR) en Marouane Chamakh (West Ham United), die allebei nog steeds weigeren om de bondscoach te woord te staan. Verder hebben Mbark Boussoufa (Anzhi) en Michael Basser (Bursaspor) nog geen uitleg gekregen van de bondscoach waarom zij niet werden geselecteerd voor de Afrika Cup 2013.