Nordin Amrabat belandde afgelopen januari via omzwervingen in Turkije en Spanje in Engeland, waar hij een contract voor 2,5 jaar tekende bij Watford. De 28-jarige aanvaller wil zo lang mogelijk genieten van voetbal op het allerhoogste niveau, maar een terugkeer naar Nederland is wat hem betreft een ultiem doel

“We zullen straks zeker een keer terugkomen naar Nederland”, vertelt de Marokkaans international in PSV Magazine. Amrabat stond tussen 2008 en 2011 onder contract bij de Eindhovenaren, maar wist nooit definitief door te breken. Hij verkaste naar Kayserispor, toen Galatasaray en speelde daarna voor Málaga. Een terugkeer bij PSV ziet hij echter wel zitten. “Maar ik weet niet of ze mij nog terug willen tegen die tijd.”

De toekomst van de familie Amrabat ligt hoe dan ook in Nederland, los van een rentree in Eindhoven. “Marokko is een leuk land om op vakantie te gaan, maar niet om er permanent te wonen. Ik speel ook nog steeds voor het nationale team van Marokko, maar ooit zullen we terugkomen naar Nederland”, besluit hij.