Een 26-jarige Marokkaanse vrouw is in de nacht van 30 september op 1 oktober op erg brutale wijze verkracht. De feiten vonden plaats in een bestelwagen nabij het metrostation Zwarte Vijvers in Sint-Jans-Molenbeek. De daders zijn nog niet gevat.
De vrouw kwam in Molenbeek haar familie bezoeken. Ze verdwaalde die bewuste nacht toen ze probeerde terug te keren naar het huis van haar zus. Die nam haar telefoon niet op en het slachtoffer ging dan maar de weg vragen in een nachtwinkel. Daar botste ze op de man die haar later zou verkrachten. Hij stelde voor om haar naar huis te brengen. Hij nam haar mee naar zijn Peugeot Partner, waar enkele mannen uitstapten om hem zijn gruwelijke daden te laten doen. De rest stond erop te kijken door de autoramen.

De vrouw werd geslagen en meer dan een uur lang verkracht. De dader zou gezegd hebben dat ze hem als illegaal in België niets konden doen. Het slachtoffer werd ook nog bestolen van haar gsm, portefeuille met 550 euro in en haar Marokkaanse identiteitskaart. Ze werd daarna vrijgelaten op de Gentse Steenweg.

Ze probeerde meteen klacht neer te leggen maar dat lukte niet omdat ze noch Frans noch Nederlands sprak. De politie stuurde haar wandelen.

Helemaal in shock wilde ze zelfmoord plegen en in de vaart springen. Een voorbijganger kon op tijd ingrijpen en belde de hulpdiensten. Met haar zus als vertaler diende ze daarna alsnog klacht in tegen de verkrachter. De dader en zijn handlangers konden nog niet geïdentificeerd worden.