KOPPEL – De initiatiefgroep Marokkaanse ouders de Koppel organiseert op zaterdag 18 mei een grote schoonmaakactie in de Koppel.

De Initiatiefgroep is een groep buurtbewoners voornamelijk Nederlandse Marokkanen die zich inzetten voor hun wijk. De inzet is heel breed. Het kan gaan over de veiligheid in de buurt over overlast en criminaliteit. En het kan gaan over het bevorderen van de sociale samenhang in onze buurt, hoe we plezieriger met elkaar omgaan. Verder houdt de Initiatiefgroep zich bezig met het verzamelen van ideeën van buurtbewoners voor verbetering van de buurt. De groep zal in de toekomst proberen samen met de gemeente – en met de bewoners natuurlijk – zoveel mogelijk de ideeën om te zetten in concrete actie.
PvdA-wethouder Rob van Muilekom (Wonen en Wijken), geeft zaterdag 18 mei om 14.00 uur het startschot van de schoonmaakactie. Vervolgens gaan vrijwilligers tot 16.30 uur aan de slag om de wijk schoon te maken.
Deelnemers zijn onder anderen diverse Ondernemers aan de Meridiaan, het Project buurtvaders de koppel, Project Buitenkast, Het Sociaal Cultureel Jongerenwerk van Stichting SWA en Woningbouwcorporatie de Alliantie
De verzamelplaats voor de schoonmaak dag is: Boogschutterplein in de koppel.
Meer informatie via Mohammed Boulahrouz van het initiatiefgroep Marokkaanse ouders de Koppel op telefoonnummer. 06-21170030.