Het Moroccan Dutch Leadership Intitute zoekt vrijwilligers om groep 8 leerlingen met Marokkaanse achtergrond voor te bereiden op de CITO toets.

Het Moroccan Dutch Leadership Institute (MDLI) is een jonge organisatie die gelooft in de kracht van de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap.

Door de actieve inzet van hoogopgeleide Marokkaanse Nederlanders werkt het MDLI aan structurele verbetering van de positie en het imago van de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap als geheel. Het hart van het MDLI is de Leadership Academy. Een jaar lang doorlopen Marokkaans-Nederlandse topstudenten en young professionals een uitdagend Leadership Development programma. De deelnemers werken op professionele en exclusieve wijze aan hun persoonlijke ontwikkeling. Tegelijkertijd zetten ze hun talenten op strategische en effectieve wijze in voor een drietal zorgvuldig gekozen project ter versterking en verbetering van de positie van de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap.

Op dit moment zoekt de organisatie vrijwilligers voor de action pool; het gaat met name om de projectgroep Opvoeding & Onderwijs: begeleiden van Marokkaans-Nederlandse groep 8 leerlingen in de voorbereiding op de Cito-toets. Deze onderwijsdagen vallen in de kerstvakantie tussen 22 december 2012 en 20 januari 2013.

Onder eerdere ervaringen vind je meer informatie over wat je kunt verwachten als jij je inschrijft als vrijwilliger voor een van deze projecten

Meer info…