Khadija werd ontvoerd, verkracht, mishandeld, vernederd en tegen haar wil getatoeëerd.

Op haar lichaam getuigen sporen van brandwonden van sigaretten en tatoeages het leed dat ze heeft doorstaan. Het verhaal van Khadija, een 17-jarig meisje uit het dorp Oulad Ayad, is afschuwelijk.

Khadija komt uit een bescheiden gezin dat in het dorp Oulad Ayad in de buurt van de stad Fqih Ben Salah woont. Ze is de oudste van twee meisjes en een jongen. In een verklaring aan de online nieuwssite Alyaoum24 beweert haar vader dat ze is gekidnapt en gefolterd door mensen uit hetzelfde dorp.

In een interview met de verslaggevers van Chouftv zegt Khadija dat ze bij haar tante was toen ze voor haar huis werd ontvoerd. De mannen die haar ontvoerden, brachten haar eerst naar een braakliggend terrein waar ze haar verkrachtten en haar voor twee maanden in een huis opsloten waar ze haar voor geld ook aan andere mannen gaven.

“Ik probeerde verschillende keren te ontsnappen, maar elke keer werd ik betrapt en geslagen, ze martelden me, ze gaven me geen eten of drinken en ik mocht zelfs niet douchen”, herinnert Khadija zich.

Het meisje zei dat negen van haar aanvallers werden gearresteerd, terwijl anderen vluchtten. “Mijn vader had gezegd dat ze zich moesten overgeven en beloofde hen dat hij de autoriteiten niets zou vertellen, maar ik heb de gendarmes alles verteld, ik wil gerechtigheid en ze laten betalen voor wat ze mij hebben aangedaan”, zegt ze aangeslagen.

Video