Update :

Eliass Ahudri is weer terecht en gelukkig leeft hij nog. Hij heeft gisterenavond sterke medicijnen ingenomen tegen de pijn waar hij mee kampt, hij lijdt aan benauwdheid en heeft ook problemen met zijn hart. Door de medicijnen geeft hem een gevoel van zelfdoding, daardoor heeft hij de bericht gepost om zich van zijn leven te beroven.

Gelukkig gaat het weer beter met hem en is weer wel thuis.

Eliass Ahudri 23 jarige muzikant uit de wijk Äarid in Nador heeft in de late avond een bericht op Facebookgepost dat hij deze dag nog zelfmoord gaat plegen. Dat bericht heeft hij om 23:18 uur gepost en sindsdien is hij niet meer te bereiken.

Enkele jongens de de bericht hebben gelezen op Facebook zijn rond 01.00 uur deze nacht naar de huis van Elias gegaan
en de moeder van Eliass heeft gezegd dat Elias nog niet thuis is gekomen. De jongens zijn daarbij weg gegaan en hebben niets gezegd tegen de moeder, daarna zijn ze naar het lokale ziekenhuis van Nador gereden en hebben de beveiliger gevraagd of ze iemand binnen hebben gebracht met een zelfmoord geval.

De beveiliger heeft geantwoord dat er vandaag nog niemand is binnen gebracht. Ook proberen vrienden en bekenden van hem, hem te bereiken via de telefoon maar hij neemt niet op berichten zijn vrienden en bekenden.

Dit is geen goed nieuws de senario is dat Elias zichzelf heeft omgebracht en dat hij nog niet is gevonden, waarschijnlijk zullen de mensen hem morgen ontdekken. Hopelijk leeft hij nog maar dat is afwachten op verdere nieuws later deze dag. Later meer…