Drie tienermeisjes werden vorig weekend ontvoerd en verkracht door leden van een criminele bende. De aanvallers zijn geïdentificeerd en worden actief gezocht door de politie.
De drie jonge meisjes werden ontvoerd en verkracht door leden van een criminele bende en onderworpen aan allerlei De slachtoffers werden aan boord van een auto vervoerd naar een verlaten plek in de buurt van Kenitra, waar ze voor een nacht werden vastgehouden.

De tienermeisjes, die samen in een centrum voor beroepsopleiding in de omgeving van Saknia waren, kwamen na school niet terug naar huis. Hierop namen de families contact op met de politie in Kenitra om de verdwijning te melden. Een van hun vrienden vertelde de ouders dat zij had gehoord dat de meisjes op bezoek zouden gaan bij een vriendin die in de buitenwijken woont.

Vrijgegeven na een nacht vol horror kwamen de meisjes thuis aan in een deplorabele staat. Zij onthulden aan hun families dat zij in een landelijk gebied waren ontvoerd door drie mannen die hadden aangeboden om hen een lift te geven. Maar zodra de meisjes aan boord waren, werden zij naar een hut gebracht waar ze werden afgezonderd, gemarteld en verkracht, voordat ze in de vroege ochtend werden vrijgelaten.