DHL Global Forwarding, de internationale marktleider op het gebied van lucht-, zee- en wegvervoer, heeft een contract met Tanger Med gesloten om zijn nieuwe logistiek-hub Afrika-Europa te installeren in het logistieke gebied.

Deze nieuwe logistieke hub in Tanger Med, met een oppervlakte van 6000 m², wordt het grootste DHL-magazijn in Marokko, bericht medias24.

“Vanwege zijn strategische ligging vormt Tanger Med een geweldige kans voor ons. Dankzij zijn capaciteit op het gebied van multimodale connectiviteit, vooral maritiem, maar ook via het autosnelwegnetwerk dat is verbonden met Casablanca en verder naar het zuiden, kunnen we onze service uitbreiden en het aanbod aan onze klanten optimaliseren”, zei Christelle Fadel, algemeen directeur van DHL Global Forwarding Morocco, in een verklaring.

“De logistieke zone van Tanger Med is een ideale keuze voor grote multinationals en logistieke operatoren die hun logistieke activiteiten willen optimaliseren en hun goederenstroom willen uitbreiden naar Afrika, Europa en Amerika”, zei Rachid Houari, Managing Director van Medhub.