Volgens de Riffijnse kampioen is er geen twijfel mogelijk, Badr Hari is bang van hem en daarom zal er waarschijnlijk nooit een gevecht komen. “Hij was niet op Glory 59 aanwezig om me aan te moedigen maar om naar het gevecht van Rico Verhoeven te kijken.”, verklaarde Benssedik die iets meer vertelde over zijn onverwachte uitdaging.

“Ik was in de kleedkamers en ik zei tegen mijn broertje dat als ik in de eerste ronde mijn tegenstander knockout sloeg, ik Badr Hari zou uitdagen.”, aldus de Belgisch-Riffijnse kickbokser.

“Badr komt uit Amsterdam. Als ik hem daar uitdaag mag hij niet weigeren om in de ring te stappen en te antwoorden. Iedereen moet dus dit gevecht zien en uitmaken wie de beste is”, verklaarde Ben Saddik die “helemaal niet bang” is van Hari.

“Ik ga heel eerlijk antwoorden. Zijn tijd is voorbij, hij is wat ouder geworden. Bovendien was ik persoonlijk een grote fan van Badr Hari maar ik weet dat hij niet meer kan doen wat hij vroeger deed. Het is tijd voor een andere Marokkaan om de vlag te hijsen.”