Update 25 januari 2016

10:47
Volgens lokale Riffijnse media is er na de beving in Rifland een jongetje van 8 jaar naar de spoedeisende hulp in Al Hoceima. Dit jongetje is overleden. Daarnaast zijn er 4 slachtoffers met breuken vanuit Imzouren en Boukidaren overgebracht naar het ziekenhuis. Er zijn verschillende berichten dat er slachtoffers zijn gevallen in Ayt Abdellah in omgeving Al Hoceima. Dit is nog door geen enkele officiële instantie of lokaal medium bevestigd. de Marokkaanse overheidsinstanties en (lokale)autoriteiten hebben zich ook nog niet uitgelaten over de beving en mogelijke slachtoffers.

10:25
Spaanse tv waarschuwt de bewoners van Rifland om niet terug te gaan naar hun huizen, Er word een zware aardbeving verwacht komende uren aldus RTV es

6:50
Volgens het Marokkaans Nationaal Instituut voor Geofysica werd Rifland vandaag opgeschrikt door een aardbeving. De eerste beving vond plaats om 05:20 uur en had een kracht van 6,2 op schaal van Richter. Later volgde om 5:22 een nabeving met de kracht van 6,3 op schaal van Richter.

Vorige week had zich in dezelfde regio al een aardbeving van 4,9 op de Schaal van Richter voorgedaan.