Zaklina Jovanovic

Al 5 jaar is mij dochtertje onder toezicht van kinderberscherming nieuwegein, zei is nu 7 jaar oud, en op 13 januari 2014 heb ik een brief ontvangen dat ik op gesprek moest komen, Daar in stond dat er een vervelende situatie speelt rondom u dochtertje, en dezelfde dag heb ik te horen gekregen dat me dochtertje is verkracht door een jongen van 14. dit gaat al 3 maanden lang zo door, binnen die 3 maanden hebben ze alles voor mij verzwegen.

elke keer als ik naar haar toe moest gaan op bezoek werd er elke keer een andere leugen verteld zoals: dat ze heel erg ziek is buikpijn heeft, overgeeft enzovoort, ik mocht mij dochtertje dus 3 maanden niet zien, toen ik te horen kreeg dat ze is verkracht door een jongen van 14 die ook samen met haar in dezelfde pleeg gezin woont, was het een hele grote klap in me leven, ik voelde me raaddeloos.

en nog steeds verbergen ze dingen over mij dochtertje, dit is voor hun een hele normale zaak. ik heb ze zelfs onder bedreiging genomen zodat ik mijn dochtertje kon zien, na de bedreiging mocht ik mijn dochtertje een half uurtje zien. En toen ik daar aan kwam vertelden mij dochtertje aan mij wat er is gebeurt, Ze zei: MAMA IK MOET JE WAT VERTELLEN, HET DOET ZO PIJN! EEN GROTE JONGEN HEEFT MIJ HEEL VEEL PIJN GEDAAN.

dit zat mijn dochtertje huilende te vertellen aan mij. En toen vroeg haar oom aan haar, Leontina wil je bij je moeder gaan wonen? en toen zei mij dochtertje :JA DAT WIL IK HEEL GRAAG , ALS IK KON WEG LOPEN ZOU IK DAT DOEN MAAR DE DEUREN ZITTEN ALTIJD OP SLOT, EN ALS IK VAN DE RAAM GA SPRINGEN DAN GA IK DOOD MAMA.

Ik heb mijn dochtertje nog nooit zo verwaardenloos gezien dit is hart verscheurend!! Dank u voor het lezen van mij verhaal. a.u.b deel dit met iedereen! want dit is hart verscheurend om je dochtertje zo te zien !