Twee maanden geleden ontkende minister Mohamed Yatim van werkgelegenheid dat hij een tweede vrouw wilde huwen. Deze week werd hij echter hand in hand met een jonge vrouw in Parijs gespot

In een video op social media ziet men de PJD minister met een vrouw in de buurt van de Champs Elysées in de Franse hoofdstad.

Volgens bronnen van Alyaoum24 heeft Yatim besloten om van zijn eerste vrouw te scheiden omdat ze weigert toestemming te geven voor een polygaam huwelijk. De vrouw zou hulp hebben gevraagd aan Premier Saadeddine El Othmani en zijn voorganger Abdelilah Benkirane, maar het lukte hen niet om Yatim op andere gedachten te brengen.

Dezelfde bronnen melden dat de nieuwe liefde van Yatim een fysiotherapeute is en dat ze hem in zijn huis had verzorgd na een beenbreuk aan het einde van de Ramadan. De zaak kwam toen al aan het licht maar de bewindsman had een huwelijk met een tweede vrouw ontkend. Hij verklaarde toen dat, als dat wel het geval was geweest, hij dat zelf zou hebben aangekondigd.