Gisteravond stonden FC Utrecht middenvelder Yassin Ayoub en NAC Breda middenvelder Anouar Hadouir tegenover elkaar in de 10e speelronde van de Eredivisie. Zowel Ayoub als Hadouir wisten ieder één keer te scoren. De competitiewedstrijd eindigde in een 4-2 overwinning voor FC Utrecht.

Ayoub (foto,19) startte in de basis en opende in de 16e minuut van de wedstrijd de score. Het was voor hem zijn eerste doelpunt in tien competitiewedstrijden. De controlerende middenvelder werd in de 87e minuut naar de kant gehaald.

Hadouir (31) startte gisteren op bank en viel in de 72e minuut in. Het was voor de aanvallend ingestelde middenvelder zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Hadouir kampte een lange tijd met een liesblessure. De middenvelder krulde in de 86e minuut de vrije trap binnen.

FC Utrecht staat momenteel in de Eredivisie op de 13e plaats en neemt het zaterdag op tegen Cambuur SC. NAC Breda, de huidige nummer twaalf van de Eredivisie ontvangt op dezelfde dag Go Ahead Eagles.